Тимошенко не зарахують термін лікування за кордоном?

Представники робочої групи з підготовки законопроекту щодо лікування засуджених за кордоном рекомендують Верховній Раді України не зараховувати час лікування ув’язненого в рахунок терміну відбування його покарання. Варто відзначити, що відповідне рішення підтримали під час засідання робочої групи з «законопроекту Юлії Тимошенко».

Примітно, що за вищевказане рішення про термін ув’язнення робоча група з «законопроекту Тимошенко» проголосувала одноголосно.

Перед цим робоча група вирішила не приймати пропозицію опозиціонерів, які виступили з пропозицією звільнення засуджених після лікування за кордоном. Зокрема, опозиціонери пропонували, щоб засуджених після лікування звільняли за рішенням суду.

Related Post

Нагадаємо, що в опозиційному законопроекті щодо лікування засуджених громадян за кордоном вже пропонувалося звільняти таких осіб після завершення лікування за постановою суду.

Раніше повідомлялося, що Україна може підписати Угоду про асоціацію вже наприкінці листопада, – під час саміту у Вільнюсі. Втім, офіційний Брюссель вимагає у влади України прийняття «законопроекту Тимошенко».

За матеріалами: УНН

Leave a Comment