fbpx
Політика

Тимошенко не зарахують термін лікування за кордоном?

Представники робочої групи з підготовки законопроекту щодо лікування засуджених за кордоном рекомендують Верховній Раді України не зараховувати час лікування ув’язненого в рахунок терміну відбування його покарання. Варто відзначити, що відповідне рішення підтримали під час засідання робочої групи з «законопроекту Юлії Тимошенко».

Примітно, що за вищевказане рішення про термін ув’язнення робоча група з «законопроекту Тимошенко» проголосувала одноголосно.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Перед цим робоча група вирішила не приймати пропозицію опозиціонерів, які виступили з пропозицією звільнення засуджених після лікування за кордоном. Зокрема, опозиціонери пропонували, щоб засуджених після лікування звільняли за рішенням суду.

Нагадаємо, що в опозиційному законопроекті щодо лікування засуджених громадян за кордоном вже пропонувалося звільняти таких осіб після завершення лікування за постановою суду.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Раніше повідомлялося, що Україна може підписати Угоду про асоціацію вже наприкінці листопада, – під час саміту у Вільнюсі. Втім, офіційний Брюссель вимагає у влади України прийняття «законопроекту Тимошенко».

За матеріалами: УНН

Читайте також: