fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Проти кандидата від Радикальної партії Андрія Лозового завели кримінальну справу за знищення двох залів з ​​ігровими автоматами – Ляшко

 Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook, що проти кандидата від його політичної сили по 94-му округу Андрія Лозового порушили кримінальну справу за те, що він знищив два зали з ігровими автоматами у Василькові.

Як повідомив Ляшко, в заяві до прокуратури власник ігрового закладу звинувачує Лозового у псуванні належного йому майна.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Парадокс: замість того, щоб притягнути до відповідальності господаря нелегального бізнесу, так звані правоохоронці хочуть покарати Лозового, який припинив незаконну діяльність», – написав депутат у Facebook.  

За його словами, цей випадок є черговим доказом того, що насправді правоохоронці «кришують» такі заклади.

Крім того, Олег Ляшко не сумнівається і в тому, що вказівку ​​відкрити кримінальну справу проти Лозового доручив губернатор Київської області Присяжнюк, який вдається до будь-яких незаконних методів, аби перешкодити Лозовому виграти на виборах 15 грудня.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Незважаючи на загрозу кримінального переслідування, наша команда і Андрій Лозовий продовжать захищати інтереси людей і боротися зі злом. Нас регіоналівська банда не злякає», – запевнив Олег Ляшко.

Читайте також: