fbpx
Спорт

Національна збірна України повинна потрапити на ЧС-2014 – букмекери

 На думку букмекерів, українська збірна повинна потрапити у фінальну частину чемпіонату світу з футболу. Виходячи з коефіцієнтів, які запропонували букмекери, саме національна збірна України стане переможцем двоматчевого протистояння з французами. Нагадаємо, що в першому матчі українці зуміли обіграти Рібері і компанію, забивши у ворота французів два м’ячі. Гра у відповідь збірних відбудеться вже завтра, 19 листопада, в Парижі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Щодо окремого матчу в Парижі, а не протистояння в цілому, то букмекери віддають перевагу французам. Відома букмекерська контора «William Hill» на перемогу національної збірної Франції дає коефіцієнт 1,40. У той час, як на перемогу збірної України коефіцієнт 9,50. Нічию авторитетна букмекерська контора оцінила коефіцієнтом 4,20.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Проте в ставках на прохід у фінальну частину чемпіонату світу-2014 збірна Франції вже не є таким яскраво вираженим фаворитом. На те, що національна збірна України потрапить до Бразилії на мундіаль, букмекери дають коефіцієнт 1,40. На те, що це вдасться французам – 2,75.

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: