fbpx
Спорт

Чинний чемпіон НБА здобув п’яту перемогу в новому сезоні

Чинний чемпіон Національної баскетбольної асоціації – «Лос-Анжелес Лейкерс» – у ніч на понеділок здобув п’яту перемогу в новому сезоні, обігравши в гостях «Детройт» з рахунком 114:99.

Про це повідомляє офіційний сайт ліги.

У першій половині цього поєдинку мінімальною перевагою володіли господарі майданчика, але «Детройт» зумів добути лише 6-очкову перевагу – 56:50. Вже у третій чверті чемпіон НБА сезону 2012/13 з Лос-Анжелеса не тільки вирівняв гру, а й істотно відірвався від опонентів – 39:15. В останній 10-хвилинці «Лейкерс» лише збільшив свою перевагу, вигравши цей відрізок гри з перевагою 7 – 35:28. Кращим бомбардиром цього матчу став Джордан Хілл, який набрав 24 очки.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Таким чином, на рахунку «Лейкерс» тепер 5 перемог при 7 поразках. Команда як і раніше має негативний баланс перемог/поразок і не входить до вісімки найсильніших команд Західної конференції, які продовжать боротьбу після закінчення регулярного сезону в плей-офф.

Лідерами зведеної турнірної таблиці регулярного чемпіонату як і раніше є «Індіана» і «Сан – Антоніо», які мають по 9 перемог при 1 поразці. У ніч на понеділок лідери чемпіонату свої матчі не проводили.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами:  УНІАН

Читайте також: