fbpx
Право

Організатори пітерського концерту Леді Гаги оштрафовані

Організатор концерту американської співачки Леді Гаги в Санкт-Петербурзі – ТОВ «Планета Плюс» – рішенням світового міського суду оштрафований на 20 000 рублів. Компанія визнана винною в порушенні статті «Про захист дітей від інформації, що завдає шкоди їх здоров’ю або розвитку».

За словами пітерських суддів, виносячи вердикт, вони грунтувалися на фрагментах відеозаписів шоу Леді Гаги і свідченнях матері 13-річної дівчинки, яка відвідала концерт.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Представник ТОВ «Планета Плюс» в інтерв’ю після закінчення судового засідання заявив, що компанія не визнає себе винною, і пообіцяв подати апеляцію на рішення суду. «Ми робимо свою роботу. А ті люди, які подають на нас до суду, вони відволікають нас від роботи, яка забезпечує сотні людей цією роботою», – підкреслив співрозмовник журналістів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, концерт Леді Гаги в Санкт-Петербурзі відбувся взимку минулого року. Квитки на шоу продавалися з вікової маркуванням 12+. Після виступу співачки кілька глядачів звернулися з скаргами до прокуратури, і та передала справу до районного, а потім у мировий суд.

Концерт Леді Гаги в Санкт-Петербурзі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: