fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Матір Цапка засудили на три роки за шахрайство

 У Кущевському районному суді Краснодарського краю сьогодні, 15 листопада, було винесено обвинувальний вирок матері лідера банди Цапка Надії Цапок. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби крайової прокуратури. Повідомляється, що директор ТОВ «Артекс-Арго» Надія Цапок була визнана винною за статтею «шахрайство в особливо великому розмірі у складі злочинного угруповання». Нагадаємо, що це вже не перший вирок, який почула мати Цапка. Раніше Надію Цапок також визнавали винною за цією ж статтею, однак тоді вирок було скасовано.
 
За даними слідства, в квітні 2010 року Надією Цапок було сплановано і здійснено розкрадання бюджетних коштів. Засуджена призначила себе керівником, а вчинення всіх злочинних дій залишалося за її співробітниками. Керувала діями своїх підлеглих Надія Цапок з-за кордону. Слідчі оцінили збиток від дій шахрайки в більш ніж 15 мільйонів рублів.
 
Виходячи з сьогоднішнього вироку, Надія Цапок проведе найближчі три роки у виправній колонії загального режиму. Також вона зобов’язана виплатити штраф у розмірі 500 тисяч рублів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 

Надію Цапок засудили до трьох років позбавлення волі (відео):

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: