fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Чемпіон світу з боксу заарештований за звинуваченням у домашньому насильстві

Тимчасовий чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації у ваговій категорії до 61,2 кілограма Юріоркис Гамбоа (Куба), який раніше був фігурантом допінг-скандалу, заарештований за звинуваченням у домашньому насильстві. Боксер уже вніс 4500 доларів в якості застави і найближчим часом буде відпущений до суду.

Причиною арешту послужила заява екс-дружини Гамбоа і матері двох його дітей Дуньі Мартінес. Два роки тому кубинського боксера вже затримували за підозрою в домашньому насильстві – в 2011 році Мартінес виступила з тим же обвинуваченням. Однак Юріоркіса Гамбоа в той раз довелося відпустити, оскільки слідство не надало вагомих доказів.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

У 2004 році Гамбоа став переможцем Олімпійських ігор в Афінах. Через три роки він покинув Кубу і перебрався в Майамі. У 2010 році кубинець став чемпіоном світу у ваговій категорії до 57,2 кілограма. Всього Юріоркис Гамбоа провів на професійному рингу 23 поєдинки і в кожному з них здобув перемоги, причому 16 боїв завершилися нокаутом. Свій нинішній титул він завоював влітку поточного року, здобувши перемогу за очками над Дарлейсом Пересом (Колумбія).

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: