fbpx
Новини світу

Аль Бано попросив вибачення у Азербайджану

Легендарний виконавець пісні Felicita – італійський співак Аль Бано – може бути виключений із списку осіб, яким заборонений в’їзд на територію Азербайджану.
 
Аль Бано був занесений в азербайджанський «чорний список» кілька років тому. Як і всі інші особи, що потрапили до переліку, він відвідав невизнаний Нагірний Карабах. Італійський співак звернувся в азербайджанське посольство з листом, в якому висловив жаль про свій вчинок. Виконавець зазначив, що його поїздка в Карабах не носила ніяких політичних цілей, і взагалі, він уявлення не має про обставини карабахського конфлікту. Аль Бано підкреслив, що для нього було б честю відвідати Азербайджан, і він буде щасливий, якщо йому нададуть таку можливість.
 
Раніше МЗС Азербайджану повідомив, що всі персони нон грата можуть бути виключені з «чорного списку» за умови, якщо принесуть вибачення. Серед «прощених» вже виявився депутат Держдуми РФ Олексій Митрофанов.
 
Якщо петиція Аль Бано буде прийнята до уваги, він зможе взяти участь у концерті італійських співаків, який пройде в Баку 18 грудня.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 

Аль Бано. Felicita (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: