fbpx
Без категорії

Фелпс повертається у великий спорт

Легендарний американський плавець Майкл Фелпс, володар 18 золотих олімпійських медалей вирішив відновити спортивну кар’єру і планує виступати на Олімпійських іграх 2016 року.

Як стало відомо, Майкл Фелпс вже звернувся з заявою, в якій попросив відновити своє тестування на допінг, що є першим кроком для продовження кар’єри спортсменами, які не виступали тривалий час. Якщо Фелпс візьме участь в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро в 2016 році, вони стануть для знаменитого плавця п’ятими в його спортивній кар’єрі.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Згідно з даними, отриманими в Американському антидопінговому агентстві, 28-річний плавець, починаючи з липня, вже встиг двічі пройти допінг-тест і за правилами, вже в березні 2014 року, коли закінчиться обов’язковий дев’ятимісячний карантин знаходження спортсмена в антидопінговій програмі, Майкл Фелпс зможе вийти на старт.

Боб Боумен, тренер плавця, повідомив, що ще нинішньої осені його підопічний відновив тренування і швидко набирає форму. У той же час, за словами Боумена, говорити про повернення Фелпса на змагання поки передчасно.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Після Олімпіади-2012 в Лондоні, де Фелпс довів кількість своїх олімпійських нагород до 22-х, 18-ть з яких є золотими, плавець заявив про завершення кар’єри і відхід зі спорту.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: