fbpx
Новини світу

На ранок 15 листопада в Києві майже 100 будинків залишилися без опалення через прориви на тепломережах

У Києві через прориви на тепломережах майже 100 будинків залишаються без опалення і гарячої води

Перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко доручив «Київенерго» і аварійним службам районів у посиленому режимі ліквідувати прориви на мережах, через які без опалення і гарячої води залишаються майже 100 будинків.

Про це УНІАН повідомили в Київській міській державній адміністрації.

За словами Голубченка, на ранок 15 листопада 55 будинків залишаються без гарячої води і 42 будинки – без опалення. Зокрема, 1 будинок без гарячої води – в Голосіївському районі, 8 будинків без гарячої води і 11 – без тепла в Подільському районі, 1 будинок – без холодної води, 27 – без гарячої і 18 – без опалення у Святошинському районі. Крім того, у Солом’янському районі відсутня гаряча вода в 5 будинках та опалення в 3 будинках, в Шевченківському районі без гарячої води залишається 14 будинків і 10 – без опалення, уточнив він.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

«Я просив би голів райдержадміністрацій і «Київенерго» вирішити проблеми відсутності гарячого водопостачання та опалення в кожному окремому будинку. Необхідно прискорити роботи з відновлення подачі тепла, адже вже на ці вихідні синоптики прогнозують заморозки. Усі кияни повинні бути з теплими батареями і гарячою водою», – сказав Голубченко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також він звернувся до мешканців столиці з проханням повідомляти в call-центр про кожний випадок відсутності гарячої води та опалення для якнайшвидшого реагування.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: