fbpx
Футбол

“Піккардійська Терція” виконає гімн України перед матчем Україна-Франція

Гімн України перед матчем Україна-Франція виконає "Піккардійська Терція"

 Гімн України перед матчем Україна-Франція, який відбудеться 15 листопада на НСК "Олімпійський" у Києві, виконає вокальна формація "Піккардійська Терція", повідомляє УНН з посиланням на сайт формації.

"Піккардійці" для нашої національної збірної з футболу – як талісмани. Легендарна львівська шістка вже з десяток разів налаштовувала наших гравців на перемогу, за що і футболісти, і вболівальники визнали колектив "удачливим", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку вересня після співу "піккардійців" на стадіоні "Арена Львів" Україна перемогла команду з Сан-Марино з рекордним розгромним рахунком 9:0.

Раніше після "патріотичного заряду" від "Терції" українські футболісти вже перемогли у матчах зі збірними Польщі, Білорусі та Вірменії.

"Для будь-якого артиста, для будь-якої групи виконувати гімн своєї країни – дуже почесна місія. А особливо, коли це старт такої відповідальної гри плей-офф відбору на чемпіонат світу -2014. Упевнений, що під час першого "​​стикового" ​​матчу вдома на "Олімпійському" – до речі, ми вперше будемо співати на не так давно відремонтованому київському стадіоні – і так буде панувати неймовірно піднесена атмосфера. Наше завдання перед початком матчу – ще більше підбадьорити і команду, і уболівальників. А оскільки в Україні гімн "Ще не вмерла Україна" традиційно співають цілими стадіонами, то будемо такими собі диригентами для переповнених трибун", – зазначив художній керівник вокальної формації "Піккардійська Терція" Володимир Якимець.

Джерело: УНН

Читайте також: