fbpx
Шоу-бізнес

Діана Арбеніна задумалася про третю дитину

  Популярна співачка і солістка групи «Нічні снайпери» Діана Арбеніна задумалася про поповнення в сім’ї. Співачка відверто зізналася в тому, що бажає усиновити дитину.

Діана Арбеніна є мамою двійнят Артема та Марти. Проте в одному з недавніх інтерв’ю артистка відверто зізналася в тому, що мріє про розширення сім’ї та замислюється через пару років усиновити дитину. Діана Арбеніна сказала: «Думаю, що років через два всиновлю дитинку. Своїх, звичайно, вистачає. Але взяти з дитбудинку і врятувати хоча б одного малюка – це значить хай і трохи, але поліпшити наш світ».

Поки ж Діана розривається між своїми дітьми і роботою. Популярна співачка зізналася: «Я постійно сумую за дітьми, кляну себе за те, що не можу жити як всі нормальні мами, повертаючись щовечора додому». До слова, Діана Арбеніна навіть примудрялася приводити своїх дітей на концерти, проте тільки по одному. Діана зазначила, що коли її діти знаходяться в залі, в її душі настає повна гармонія.

Нагадуємо, що Діана Арбеніна народила двійнят 4 лютого 2010 року. Малюки з’явилися на світ у спеціалізованій американській клініці і мають подвійне громадянство.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: