fbpx
Спорт

Бокс. Глазков-Адамек. Поляк відмовився від бою. Замість нього українець битиметься з Гарретом Вілсоном

Поєдинок, якого дуже чекали, все-таки не відбудеться. У найближчу суботу український боксер В’ячеслав Глазков мав зустрітися на рингу з відомим польським супертяжем Томашем Адамеком. Ще вчора з’явилася інформація про те, що польський боксер застудився і звернувся за медичною допомогою до фахівців. Таку інформацію, отриману з табору Томаша Адамека, підтвердили і в промоутерській компанії Main Events.

А сьогодні ряд спортивних видань пишуть про те, що польський боксер через хворобу відмовився від суботнього поєдинку з українцем В’ячеславом Глазковим. Також повідомляється, що після отримання відмови від Адамека виходити на ринг, промоутерська компанія Main Events змушена була зайнятися пошуком суперника для В’ячеслава Глазкова. Цікаво, що в ролі передбачуваних суперників українця у ЗМІ називалися такі відомі в боксерському світі імена, як Малік Скотт, Маріуш Вах, Брайант Дженнінгс, Тоні Томпсон і ряд інших. У підсумку, вибір був зупинений на Гарреті Вілсоні, який свій останній поєдинок програв російському боксерові Олексію Алексєєву.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що відмовився боксувати з В’ячеславом Глазковим Томаш Адамек, який 10 вересня 2011 року виходив на ринг проти Віталія Кличка. Бій Кличко-Адамек проходив на новому стадіоні у польському Вроцлаві, побудованому напередодні Євро -2012. У тому поєдинку переміг Віталій Кличко. Рефері зупинив бій у десятому раунді, коли перевага українця стала переконливою.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Віталій Кличко – Томаш Адамек: 10-й раунд (Відео)

За матеріалами: rsport.ru, boxnews.com.ua, Wikipedia.org Фото: Main Events

Читайте також: