fbpx
Політика

Висловлювання Рибака можуть бути сумними для України – Ар’єв

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Володимир Ар’єв назвав спікера Верховної Ради Володимира Рибака тролем державного рівня, зазначивши, що результати цього самого «троллінгу» можуть бути сумними для України.

«А Рибак, виявляється, троль державного рівня», – написав депутат у Facebook, приклавши до свого повідомлення скриншот із заявою спікера.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як з’ясувалося, відповідна реакція з боку Ар’єва послідувала у відповідь на заяву Володимира Рибака, яка була опублікована на офіційному сайті Верховної Ради України. Зокрема, у згаданій заяві говориться наступне: «Голова Верховної Ради України Володимир Рибак сподівається, що двадцять п’ятий візит моніторингової місії Європейського Парламенту в Україну завершиться спільним успіхом для України і Європейського союзу».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

При цьому, Володимир Ар’єв підкреслив на скріншоті наступні фрази: «Двадцять п’ятий візит» і «завершиться спільним успіхом».

Читайте також: