fbpx
Музика

Лагутенко йде з “Мумій Троля”?

У прес-релізі музиканта Іллі Лагутенка повідомляється, що грудневі концерти стануть останніми в історії групи «Мумій Троль». Сам Лагутенко продовжить музичну кар’єру, але, можливо, окремо від колективу.
 
Дослівно цитата засновника «Мумій Троля» звучить наступним чином: «Концертами в грудні ми закінчуємо 16-річну історію гастролей «Мумій Троля» , який ви вже так добре знаєте. Коли тобі виповнюється 16 років, ти закінчуєш школу, пора отримувати паспорт і думати про вступ до вузу. Я впевнений, що моє плавання музичними океанами ще не закінчується. Але вже, мабуть, на іншому кораблі! Та й пора повертатися в порт приписки!».
 
Наприкінці жовтня зі складу групи вийшов гітарист Юрій Цалер. На концерті у Владивостоці 20 жовтня музиканта замінили прямо під час виступу. Коментуючи ситуацію, Ілля Лагутенко написав на офіційному сайті гурту, що Цалер не може продовжувати роботу в «Мумій Троль» через причини «душевного і фізичного» характеру. Замість нього до групи прийняли Артема Крицина, він вже гастролював з колективом у Нижньому Новгороді.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 

Концерт "Мумій Троля" у Владивостоці (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: