fbpx
Право

В Україні не планується обмеження швидкості в містах до 50 км/год

На офіційному сайті Департаменту ДАІ МВС України з’явилася заява, в якій прокоментована інформація про можливі зміни в правила дорожнього руху, щодо зміни максимальної швидкості транспортних засобів під час руху по населених пунктах.

У заяві прес -служби Департаменту ДАІ МВС України зазначається, що останнім часом у ряді ЗМІ з’явилися повідомлення про пропозицію Державтоінспекції обмежити швидкість руху транспортних засобів містах до 50 км/год. «Поки ніяких законодавчих змін щодо швидкісного ліміту на дорогах не планується»,- підкреслюється в повідомленні ДАІ.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

У ДАІ також відзначають,що всі пропозиції,які щодо покращення законодавства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, будуть прийняті до уваги. При цьому фахівці говорять, що «перш за все необхідно продовжити роботу з поліпшення організації дорожнього руху, розвитку дорожньої інфраструктури та підвищення правосвідомості громадян».

У Державтоінспекції звертають увагу, що  пропозиції, які надходять від громадськості, акумулюються і в подальшому можуть бути використані в роботі. Це стосується і обмежень швидкісного режиму, і носіння пішоходами світловідбиваючих елементів і змін шин по сезону.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: sai.gov.ua

Читайте також: