fbpx
Політика

Пет Кокс та Александр Квасневський знову візьмуть участь у засіданні ВР 19 листопада

П.Кокс і А.Квасневський 19 листопада знову візьмуть участь у засіданні ВР – Г. Немиря

Місія представників Європарламенту Пета Кокса та Александра Квасневського буде продовжена ще раз, заявив журналістам голова комітету з питань європейської інтеграції Григорій Немиря, повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

За словами пана Немирі, який напередодні зустрічався з представниками місії, саме це вони і будуть рекомендувати у своєму звіті перед Європарламентом в Брюсселі пізніше в середу, повідомляє кореспондент ВВС Україна.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Григорій Немиря додав, що в наступний вівторок, 19 листопада, Пет Кокс і Александр Квасневський знову візьмуть участь у засіданні Верховної Ради, де, як очікується, будуть розглянуті законопроекти, нерозглянуті у середу.

Лідери української опозиції звернулися до місії Кокса-Квасневського з проханням не давати негативного звіту щодо України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Ми попросили їх дати проміжний звіт з тим, щоб дати можливість Віктору Януковичу одуматися", – сказав пан Яценюк.

За його словами,  не підписання угоди про асоціацію може обернутися "введенням санкцій проти українського режиму".

Джерело: УНН

Читайте також: