fbpx
Футбол

Артем Мілевський в Туреччині розбив Ferrari

Про Артема Мілевського пишуть часто, а справжня хвиля інформації про цього футболіста піднялася тоді, коли у колишнього нападаючого збірної України закінчувався контракт з київським «Динамо». Куди тільки не сватали ЗМІ Мілевського: і в Італію, і в Англію, і в цілий ряд турецьких клубів. У підсумку, український футболіст, нагадаємо, вибрав маловідомий турецький футбольний клуб «Газіантепспор» з міста Газіантеп. Найвищим досягненням цієї команди у футбольній першості Туреччини є «бронза» в сезонах – 1999/2000 і 2000 /2001.

Спочатку, як тільки Артем Мілевський переїхав до Туреччини, про футболіста писали, а потім з якихось причин практично перестали. Але український нападник знову потрапив у центр уваги ЗМІ, правда, поза футбольним полем.

З посиланням на турецькі засоби масової інформації сьогодні ряд видань пишуть про те, що Артем Мілевський в Туреччині став учасником дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої сам футболіст не постраждав, а ось його автомобіль Ferrari отримав досить-таки серйозні пошкодження.

Повідомляється, що на об’їзній дорозі Газіантепа, автомобіль Артема Мілевського врізався у відбійник.

За матеріалами: sport.ua, terrikon.com

Читайте також: