Економіка

Виробництво м’яса в Україні збільшилося майже на 9 % за 10 місяців

Виробництво м’яса в Україні за 10 міс. 2013 року збільшилося на 8,6% – до 2,6 млн т

Виробництво м’яса в Україні за січень -жовтень 2013 р., в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, збільшилося на 8,6 % і становить 2 млн 625,7 тис. т, передає УНН з посиланням на Державну службу статистики України (Держстат).

Читайте також:  Жнива-2019: в Україні намолочено 26,1 млн тонн зерна нового врожаю

При цьому за 10 місяців 2013 року виробництво молока склало 9,97 т , що на 0,9 % більше, ніж у 2012 р. Виробництво яєць збільшилося на 2 ,4 %, до 16,63 млрд шт.

Відзначимо, що виробництво м’яса за січень-серпень 2013 р., в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року, збільшилося на 9,4 % і склало 2,05 млн т.  

Читайте також:  "Нафтогаз" попередив про ризик зриву опалювального сезону в Одесі

Виробництво м’яса в Україні в 2012 р. зросло на 3,4 % – до 3,1 млн т.

Джерело: УНН

Читайте також:

Коментувати