fbpx
Футбол

Україна-Франція. «Жовто-сині» провели перше тренування

Національна збірна України вчора зібралася в готелі «Платіум», щоб почати підготовку до матчів плей-офф ЧС-2014 проти збірної Франції.

Стало відомо, що в розташування збірної українські футболісти прибули в хорошому настрої. Навіть Девіч з Едмаром таки забули про недавню поразку «Металіста» в Донецьку і переключилися з клубних справ на справи збірної України.

Після «обідньої перерви» і нетривалого відпочинку команда переглянула останній матч у відбірковій групі проти Сан-Марино. Незважаючи на велику кількість забитих м’ячів (8:0), ознайомлення з відеозаписами фрагментів рекордного для збірної України виїзного матчу зайняло не дуже багато часу. Зокрема, перегляд матчу з Сан-Марино більше носив характер додаткового емоційного допінгу для гравців, а не спробу «розбору польотів».

Після заняття підопічні Михайла Фоменка вирушили на тренувальну базу київського «Динамо» в Кончі-Заспі. Саме на базі «біло-синіх» і почалося перше заняття в рамках міні- збору перед плей-офф ЧС-2014. Враховуючи витрачені в матчах чемпіонату України зусилля, перше тренування збірної не відрізнялася великою тривалістю і інтенсивністю. Зокрема, в програму заняття увійшла пробіжка, вправи без м’яча і всім відома гра в «квадраті». Після цього прес-секретар збірної України Олександр Гливинський підкреслив, що футболісти, які встигли скучити по тренуваннях у збірній, тренувалися в «охотку».

Додамо, що сьогодні національна збірна України проведе традиційний день відкритих дверей, під час якого відбудеться прес-конференція Михайла Фоменка та відкрите тренування команди (на перші 30 хвилин).

Нагадаємо, що матчі плей-офф ЧС-2014 відбудуться 15 і 19 листопада. Перший матч з Францією збірна України зіграє у Києві.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: