fbpx
Спорт

Віталій Кличко: Найближчим часом ми побачимо вже титульні бої Олександра Усика

У суботу пізно ввечері свій перший бій на професійному рингу провів Олександр Усик, суперником якого був мексиканець Феліпе Ромеро. Вечір великого боксу в Києві був організований компанією братів Кличків "K2 Promotions".

Українець Олександр Усик, який нещодавно перейшов у професіонали, підписавши контракт з компанією братів Кличків, свій поєдинок проти Ромеро виграв, причому виграв впевнено і красиво. Бій Усик-Ромеро завершився достроково, після того, як у середині п’ятого раунду точний удар українця в голову змусив мексиканського боксера опуститися на підлогу рингу. Що ж, дебют Олександра Усика вдався, і любителі боксу вправі очікувати від українського спортсмена нових перемог.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Свою думку про дебютний поєдинк Олександра Усика на професійному рингу висловив чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко, відзначивши наступне: «Якщо Усик буде продовжувати так, як почав, у нього все вийде. Я впевнений, що найближчим часом ми побачимо вже титульні бої Олександра Усика».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Ми всі будемо чекати бою за звання чемпіона світу. Ми зробимо все можливе, щоб Олександр рухався вгору в рейтингах», – заявив Віталій Кличко і додав, що все залежить від самого Олександра Усика, «від його боксерського характеру, від цілеспрямованості, від бажання йти до наміченої мети».

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: