fbpx
Футбол

«Баварія» встановила новий рекорд

Переможець Ліги чемпіонів-2012/2013 мюнхенська «Баварія» встановила новий рекорд німецькоъ футбольної першості. У минулі вихідні, в 12-му турі Бундесліги, підопічні Хосепа Гвардіоли виграли свій черговий матч. З рахунком 3:0 був обіграний футбольний клуб «Аугсбург». Результат матчу «Баварія» – «Аугсбург» дозволив мюнхенцям в черговий раз вписати своє ім’я в історію німецького футболу. Вся справа в тому, що «Баварія» не програє у німецькому футбольному чемпіонаті тепер вже 37 матчів поспіль, що і є новим рекордом Бундесліги.

Відзначимо, що остання поразка «Баварії» в чемпіонаті Німеччини датована 28 жовтня 2012 року. У цей день «Баварія» на своєму полі програла супернику донецького «Шахтаря» в нинішньому груповому етапі Ліги чемпіонів – леверкузенському «Байєру».

В даний момент «Баварія» очолює турнірну таблицю Бундесліги з 32 очками. На чотири очки менше у дортмундської «Боруссії» і «Байєра». У рамках наступного, 13-го туру німецької футбольної першості, на вболівальників чекає супервидовище. 23 листопада в Дортмунді ми побачимо повторення фіналу Ліги чемпіонів-2012/2013: «Боруссія» – «Баварія». Цей поєдинок претендує на статус центрального не тільки в Німеччині, але й у всій Європі.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: