fbpx
Право

Рішення у справі про вибух у Дніпропетровську оголосять 11 листопада 2013 року

Суд у Запоріжжі оголосить рішення у справі про вибух у Дніпропетровську

 11 листопада 2013 року планується винесення рішення в кримінальній справі за фактом вибуху в Дніпропетровську, повідомили УНН у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Судове засідання у кримінальній справі за обвинуваченням чотирьох чоловіків за ч.2 ст.272 Кримінального кодексу України відбудеться 11 листопада 2013 року в приміщенні Заводського районного суду міста Запоріжжя о 10:30 ранку.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Як повідомляв раніше УНН, обвинувачений у терактах у Дніпропетровську заперечує свою провину і заявляє, що свідчив під тиском. За словами Сукачова, його попередні свідчення були дані під тиском слідчих СБУ, які погрожували взяти під варту його дружину і брата.

Відзначимо також, що головний підозрюваний у скоєнні дніпропетровських терактів під час слухання кримінальної справи заявив, що не скоював ніяких вибухів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадуємо, що 27 квітня 2012 року в центрі Дніпропетровська прогриміли 4 вибухи. Постраждали 30 осіб. Міліція порушила кримінальну справу за статтею "теракт". Згодом було затримано 4 підозрюваних, які, за даними слідства, щиросердно зізналися у скоєному. Двоє з обвинувачених працювали на кафедрі політології місцевого ВНЗ.

Джерело: УНН

Читайте також: