fbpx
Спорт

Україна-Франція. «Настрій у нас робочий, а тривоги немає», – Михайло Фоменко

15 листопада збірна України в Києві зіграє перший з двох стикових матчів за вихід на чемпіонат світу-2014 з національною командою Франції. Напередодні поєдинку у ЗМІ з’явилися слова наставника жовто-синьої дружини Михайла Фоменка, який зазначив, що настрій у команди і тренерського штабу робочий, а тривоги немає. «Хвилювання, звичайно, присутнє, але така тренерська доля – завжди переживати за результат», – зазначив Михайло Фоменко і додав, що у збірної України «такі матчі, що думати про щось інше, крім путівки на чемпіонат світу, ніхто не буде».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

На думку головного тренера української збірної, команда вже виконала дуже великий обсяг роботи, а зараз, як підкреслив Михайло Фоменко, «залишився останній крок».

Прокоментував Михайло Фоменко ї результати українських клубів, показані на минулому тижні в єврокубках. На думку тренера збірної, всі клуби з України «виступили гідно». Говорячи про внутрішній український чемпіонат, Михайло Фоменко підкреслив, що рівень футбольної першості в Україні підвищився. У бесіді Михайла Фоменка з журналістами була порушена тема київського «Арсеналу». На думку головного тренера національної збірної України, те, що відбулося зі столичною командою не прикрашає український чемпіонат. «Такого бути не повинно», – підкреслив Михайло Фоменко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Повертаючись до майбутнього матчу Україна-Франція, Михайло Фоменко розповів, що зараз «іде звичайний робочий процес. Збирається інформація, обробляється, робляться висновки». Збірна України, за словами її головного тренера, спокійно готується до матчу проти Франції. «Ми розуміємо – всі наші попередні досягнення були заради цього. Думаю, хлопці віддають собі звіт в тому, що їм належить зробити. Тут зайві слова не потрібні», – резюмує Михайло Фоменко.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: