fbpx
Політика

Микола Катеринчук закликає українських політиків виконати всі вимоги ЄС

Лідер «Європейської партії України» Микола Катеринчук звернувся до президента Віктора Януковича і голів політичних сил, представлених у Верховній Раді, із закликом виконати головні вимоги Євросоюзу для подальшої євроінтеграції. Політик просить главу держави «застосувати весь свій вплив на Партію регіонів для розблокування процесу наближення до Європи і виконання принципових вимог Євросоюзу, які підтримують більшість українців».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

А політичні сили, представлені в парламенті, Микола Катеринчук просить відмовитися від протистоянь у сесійній залі і одноголосно прийняти євроінтеграційні законопроекти. У першу чергу необхідно вирішити питання Тимошенко.

«Я закликаю вас, шановні колеги, усвідомити цей момент і відмовитися від політичних суперечок і взаємних образ. Інтереси держави вищі за вузькопартійні вигоди або дрібні поразки. Нам потрібно зібратися на позачергову сесію ще до звіту місії Кокса-Квасневського, щоб вирішити ключову проблему, яка стала перешкодою нашого шляху до Європи», – заявив політик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: epu.in.ua

Читайте також: