fbpx
Спорт

Україна – Франція. «Тепер французи демонструють ще й грамотну командну гру», – Гай

Півзахисник одеського «Чорноморця» Олексій Гай прокоментував майбутнє протистояння збірних України та Франції в плей-офф чемпіонату світу-2014. Нагадаємо, що Олексій Гай у складі збірної України зіграв проти Франції в рамках відбіркового турніру на ЄВРО-2008.

На думку лідера «Чорноморця», збірна Франції «сьогоднішнього зразка» показує більш якісний футбол. Тим більше, підкреслив українець, що з майстерністю виконавців у Франції ніколи проблем не було.

«Тепер вони демонструють ще й грамотну командну гру», – підкреслив хавбек.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Втім, міркує Гай, це абсолютно не говорить про те, що зараз у збірної України менше шансів отримати путівку до Бразилії. За словами Гая, команді Фоменка буде необхідно серйозно поборотися за право зіграти на чемпіонаті світу-2014. Збірній України треба доводити «обгрунтованість претензій на поїздку до Бразилії» на футбольному полі.

«Шанси є завжди, просто потрібно зібратися і показати змістовний футбол», – додав українець.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

На питання про те, як змінилася збірна України, Гай відповів: «Виступи команд прийнято оцінювати за їх результатами. Тоді збірна України не потрапила на чемпіонат Європи, і це ніяк не можна записати нам в актив. Про підсумки виступів нинішньої збірної ми будемо судити після стикових матчів».

За матеріалами: championat.com

Читайте також: