fbpx
Шоу-бізнес

Марії Кончаловській буде потрібна реабілітація після довгої коми

 Марія Кончаловська, дочка знаменитого режисера Андрія Кончаловського та телеведучої Юлії Висоцької, майже місяць не виходить з коми.

Експерти роблять свої перші прогнози на майбутнє для Марії. Лікарі вважають, що якщо 14-річна дівчинка прийде до тями, то їй, знадобиться складна реабілітація. Незважаючи на це, на щастя, на думку медиків, повне відновлення для Марії можливо.

Нагадуємо, що Марія Кончаловська майже місяць перебуває в комі після того, як потрапила в страшну аварію разом зі своїм батьком. Аварія сталася у Франції 12 жовтня.

До слова, багатоденна кома свідчить про те, що у дівчинки сталися великі ушкодження у головному мозку. Часто у пацієнтів, що пролежали протягом тривалого періоду в комі, розвивається афазія – порушення мови, крім того, не виключені порушення психологічного та психічного характеру. На щастя, відомі й такі випадки, коли у пацієнтів повністю відновлювалися всі функції організму, і звичайно це залежало від характеру локалізації пошкодження.

Нагадуємо, що Андрій Кончаловський зі своєю родиною потрапив в аварію на орендованому автомобілі у Франції. Марія Кончаловська під час аварії не була пристебнута і отримала серйозні травми.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: