fbpx
Політика

Микола Азаров зустрівся з представниками Європарламенту Петом Коксом і Александром Квасневським

  М. Азаров обговорив з місією Кокса-Квасневського вирішення питання Ю. Тимошенко

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров зустрівся з представниками Європарламенту Петом Коксом і Александром Квасневським. Про це журналістам у кулуарах парламенту сказав регіонал Володимир Олійник, передає кореспондент УНН.

За його словами, під час зустрічі сторони обговорили хід підготовки прийняття євроінтеграційних законопроектів.

В. Олійник не повідомив деталей зустрічі, зазначивши, що сторони "шукають шляхи вирішення (питання Ю.Тимошенко – ред.)".

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Відзначимо, що керівники фракцій і голова Верховної Ради Володимир Рибак разом з представниками Європарламенту П. Коксом і А. Квасневським продовжують переговори.

У той же час, за інформацією УНН, поки прогресу в них немає.

Нагадаємо, Пет Кокс і Александр Квасневський відвідують ВР на запрошення представників опозиції. Вчора, 7 листопада, вони зустрічалися з президентом України Віктором Януковичем і спікером ВР Володимиром Рибаком.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Зокрема, після зустрічі зі спікером Верховної Ради, вони заявили, що місія триває.

Як вже повідомлялося, сьогоднішній візит до ВР, Пет Кокс і Александр Квасневський почали з того, що зайшли в кабінет голови Верховної Ради. При цьому представники місії відмовилися відповідати на запитання журналістів щодо результативності сьогоднішніх переговорів.

Джерело: УНН

Читайте також: