fbpx
Україна

Київ переміг у конкурсі на кращий благоустрій і підтримку громадського порядку

Київ – переможець конкурсу на кращий благоустрій і підтримку громадського порядку – КМДА

Третій рік поспіль Київ переміг у щорічному всеукраїнському конкурсі "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку", повідомили УНН в управлінні інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації КМДА.

"Ця перемога є результатом безперервної та узгодженої роботи всіх структурних підрозділів Департаменту. З усіх українських міст першим місцем у першій категорії населених пунктів нагороджене місто Київ. Ми докладемо всіх зусиль, щоб здобути перемогу і наступного року, адже столиця України має бути взірцем для інших міст", – сказав директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

Всеукраїнський конкурс "Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку" організується щороку Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Підсумки конкурсу затверджуються відповідним розпорядженням Кабінету міністрів України.

Під час щорічного конкурсу у змаганнях взяло участь 74 населених пункти в шести категоріях залежно від кількості жителів. Головним критерієм відбору був благоустрій населеного пункту, а саме: належне утримання об’єктів зеленого господарства та зовнішнього освітлення, історико-культурної спадщини, стан утримання дитячих та спортивних майданчиків тощо.

Читайте також:  В ГУР МО повідомили про створення нового підрозділу

Найбільш активну участь у конкурсі взяли представники Волинської, Донецької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Хмельницької та Черкаської областей.

Джерело: УНН

Читайте також: