fbpx
Інновації

Кухонні машини … що якщо не Кенвуд?

 Чому хтось вирішив, що готувати – це складно? Чому цей «хтось» поширив цю думку у всьому світі, забравши у жінки те задоволення, яке вона може отримати тільки на кухні, піклуючись про своїх близьких? Так, можливо, такі слова комусь здадуться дивними, адже гасла кричать про інше. І все ж жінка відчуває себе повною мірою такою, доки займається жіночими справами – чиста психологія і голий факт в одному флаконі, однак, полегшити свою працю цілком доречно і навіть корисно. Компанія Кенвуд спростовує всі стереотипи про тяжку жіночу долю, пропонуючи всім насолоджуватися процесом приготування їжі, літати по кухні, як метелик – «з квітки на квітку»… Кухонні машини Kenwood для того і створені, щоб життя стало простішим і трішки «смачнішим».

Геть лірику – в чому суть?

Розробники Кенвуд здійснили мрію багатьох домогосподарок, створивши агрегат, якісних аналогів якому немає досі – кухонні машини Kenwood стали уособленням простоти і універсальності техніки на кухні. До цього моменту для кожної функції існував окремий прилад, робота з кожним (підготовка/безпосередньо процес/очищення) займала багато часу, а сама техніка займала собою чи не всю кухню. У муку можуть перетворитися прилади для полегшення праці домогосподарки, розповість вам будь-яка жінка, яка все ще пам’ятає надлишок «помічників» у своєму будинку, а може, живе так і досі.

Щойно з’явившись, кухонні машини справили «революцію», бо поєднали в собі масу можливостей, дійсно необхідних жінці – всього один апарат і більше 40-ка насадок, з яких можна вибрати саме ті, що потрібні вам. Звідси випливає, що зайвих функцій така машина просто не має, бо ви не купуєте насадки, які вам не знадобляться, а от все необхідне в ній є!

Чому варто читати далі?

Якість! Знову якість! І ще раз якість! Кенвуд – це легенда, у своєму роді. Компанія, яка почала свою діяльність в 1936-му році, і донині «жива», рентабельна, популярна, тому що вона дала жінці не пустушку, а якість, настільки їй необхідну, визначивши тим самим якість її життя – того самого, в якому немає банальних негараздів з таким простим моментом, як приготування їжі… простим з Kenwood. Вона не обдурила її очікування, вона позбавила її багатьох проблем, турбот, клопоту, навпаки, надала всі умови для того, щоб жінка могла бути ідеальною господинею, залишаючись при цьому жіночною, радісною і задоволеною, а не втомленою і вичавленою А ви? Так-так, ви! Скільки ви витратили сьогодні часу для приготування обіду, причому найпростішого? Зробіть життя своєї родини «смачним», а своє простим і красивим разом з Kenwood! Кухонні машини Kenwood серії kMix стануть прекрасним доповненням ідеї вашого інтер’єру завдяки талановитим дизайнерам, що подарували яскраві фарби «холодній» техніці.

На що здатна ця техніка?

Заради вас? На все! Існують найрізноманітніші насадки Kenwood, за допомогою яких ви можете перетворити кухонну машину в практично будь-який прилад – сама машина служить лише основою:

        

  • машину сміливо можна використовувати як кухонний комбайн;     
  • при використанні спеціальної насадки м’ясорубки, вона легко впорається з будь-яким м’ясом – фарш вийде приголомшливий;     
  • у вас маленька дитина, якій потрібна перетерта в пюре їжа? Будь ласка, – кухонна машина Кенвуд в лічені секунди перетвориться на блендер… не без вашої допомоги, зрозуміло;     
  • вам потрібна терка-шматорізка? Вже не потрібна – вона у вас є!;     
  • також легко можна застосувати машину в якості пресу для ягід, щоб випити фреш або зробити домашнє вино;     
  • приголомшлива насадка дозволить приготувати вам навіть спагетті в домашніх умовах – і нехай на вашій кухні панує атмосфера Італії.

    На правах реклами.

Читайте також: