fbpx
Політика

На мітинг КПУ прийшло близько 5 тис. осіб

  Сьогодні, 7 листопада, Комуністична партія України провела в Києві мітинг і демонстрацію, які були присвячені 96-й річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції. У загальній складності у мітингу прийняло участь близько п’яти тисяч осіб. На заході також був присутній лідер КПУ Петро Симоненко, який під час свого виступу заявив, що завдяки революції більшовиків Україна отримала незалежність.

 «І саме як незалежна держава Україна в 1922 році виступила одним із засновників Союзу Радянських Соціалістичних Республік» , – підкреслив він.

 За його словами, 7 листопада – день і символ боротьби трудового народу за відродження нової соціалістичної держави, яка дасть громадянам рівноцінні права.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «І завдання побудови такої держави, мрії про таку державу – це проблема не суто українська, проблема не тільки держав, на які розпався Радянський Союз. Ні, це питання, яке хвилює все людство» , – заявив політик.

 Як зазначив Симоненко, не випадково, а закономірно по всьому світу працюють комуністичні партії.

 «Люди хочуть справедливого життя і справедливої держави, люди тягнуться до соціалізму. І цю тенденцію розуміють і знають ідеологи капіталістичної системи. Цього найбільше бояться нинішні господарі життя» , – підкреслив він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 У рамках демонстрації комуністи поклали в 9:30 квіти до пам’ятника Леніну на Бессарабській площі, після чого пройшли колоною по Хрещатику до Європейської площі, де і відбувся сам мітинг протесту, в ході якого учасники висловили своє «Ні» капіталізму, олігархам, а також тим, що грабує країну і намагається відродити фашизм.

  За матеріалами: ru.golos.ua

Читайте також: