fbpx
Інновації

Кухонні машини … що якщо не Кенвуд?

 Чому хтось вирішив, що готувати – це складно? Чому цей «хтось» поширив цю думку у всьому світі, забравши у жінки те задоволення, яке вона може отримати тільки на кухні, піклуючись про своїх близьких? Так, можливо, такі слова комусь здадуться дивними, адже гасла кричать про інше. І все ж жінка відчуває себе повною мірою такою, доки займається жіночими справами – чиста психологія і голий факт в одному флаконі, однак, полегшити свою працю цілком доречно і навіть корисно. Компанія Кенвуд спростовує всі стереотипи про тяжку жіночу долю, пропонуючи всім насолоджуватися процесом приготування їжі, літати по кухні, як метелик – «з квітки на квітку»… Кухонні машини Kenwood для того і створені, щоб життя стало простішим і трішки «смачнішим».

Геть лірику – в чому суть?

Розробники Кенвуд здійснили мрію багатьох домогосподарок, створивши агрегат, якісних аналогів якому немає досі – кухонні машини Kenwood стали уособленням простоти і універсальності техніки на кухні. До цього моменту для кожної функції існував окремий прилад, робота з кожним (підготовка/безпосередньо процес/очищення) займала багато часу, а сама техніка займала собою чи не всю кухню. У муку можуть перетворитися прилади для полегшення праці домогосподарки, розповість вам будь-яка жінка, яка все ще пам’ятає надлишок «помічників» у своєму будинку, а може, живе так і досі.

Читайте також:  Студенти вперше через "Дію" зможуть отримувати гранти на навчання

Щойно з’явившись, кухонні машини справили «революцію», бо поєднали в собі масу можливостей, дійсно необхідних жінці – всього один апарат і більше 40-ка насадок, з яких можна вибрати саме ті, що потрібні вам. Звідси випливає, що зайвих функцій така машина просто не має, бо ви не купуєте насадки, які вам не знадобляться, а от все необхідне в ній є!

Чому варто читати далі?

Якість! Знову якість! І ще раз якість! Кенвуд – це легенда, у своєму роді. Компанія, яка почала свою діяльність в 1936-му році, і донині «жива», рентабельна, популярна, тому що вона дала жінці не пустушку, а якість, настільки їй необхідну, визначивши тим самим якість її життя – того самого, в якому немає банальних негараздів з таким простим моментом, як приготування їжі… простим з Kenwood. Вона не обдурила її очікування, вона позбавила її багатьох проблем, турбот, клопоту, навпаки, надала всі умови для того, щоб жінка могла бути ідеальною господинею, залишаючись при цьому жіночною, радісною і задоволеною, а не втомленою і вичавленою А ви? Так-так, ви! Скільки ви витратили сьогодні часу для приготування обіду, причому найпростішого? Зробіть життя своєї родини «смачним», а своє простим і красивим разом з Kenwood! Кухонні машини Kenwood серії kMix стануть прекрасним доповненням ідеї вашого інтер’єру завдяки талановитим дизайнерам, що подарували яскраві фарби «холодній» техніці.

Читайте також:  Студенти вперше через "Дію" зможуть отримувати гранти на навчання

На що здатна ця техніка?

Заради вас? На все! Існують найрізноманітніші насадки Kenwood, за допомогою яких ви можете перетворити кухонну машину в практично будь-який прилад – сама машина служить лише основою:

        

  • машину сміливо можна використовувати як кухонний комбайн;     
  • при використанні спеціальної насадки м’ясорубки, вона легко впорається з будь-яким м’ясом – фарш вийде приголомшливий;     
  • у вас маленька дитина, якій потрібна перетерта в пюре їжа? Будь ласка, – кухонна машина Кенвуд в лічені секунди перетвориться на блендер… не без вашої допомоги, зрозуміло;     
  • вам потрібна терка-шматорізка? Вже не потрібна – вона у вас є!;     
  • також легко можна застосувати машину в якості пресу для ягід, щоб випити фреш або зробити домашнє вино;     
  • приголомшлива насадка дозволить приготувати вам навіть спагетті в домашніх умовах – і нехай на вашій кухні панує атмосфера Італії.

    На правах реклами.

Читайте також: