fbpx
Політика

У Міндоходів пояснили причини обшуку в бізнес-центрі “Лотос”

У Міндоходів пояснили, чому в бізнес-центрі "Лотос" проводився обшук

Прес-служба Міністерства доходів і зборів України надала пояснення про обшук в бізнес -центрі "Лотос" і зазначила, що він проводився тільки щодо одного з орендарів приміщень, передає УНН.

"У зв’язку з резонансом навколо слідчих дій, які проводилися в бізнес -центрі "Лотос", повідомляємо, що 6 листопада 2013 року працівниками органів доходів і зборів Харківської області на підставі рішення Київського районного суду м. Харкова від 31.10.13 проведено обшук в одному з кабінетів орендарів офісу, розташованого в чотириповерховій будівлі за адресою: місто Київ, вул. Туполєва, 19", – йдеться в повідомленні Міністерства.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Одним з орендарів розташованого в цьому приміщенні сервера є товариство, щодо якого проводиться досудове розслідування за фактом несплати податків на суму 3 млн грн. Обшук проводився на основі наявних у кримінальному провадженні даних про перебування в будівлі за вказаною адресою доказів, що мають значення у виробництві.

За результатами проведеного обшуку виявлено та вилучено обладнання, на якому встановлена ​​інформація про тіньову діяльність підприємства, щодо якого ведеться слідство.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

"Наголошуємо, що ніяких претензій до діяльності ТОВ "Бізнес-центр "Лотос" (один із засновників – Луценко Олексій Юрійович), якому належить приміщення, слідчі підрозділи фінансових розслідувань Міністерства доходів і зборів України не має. Також повідомляємо, що обшуки в приміщеннях, займаних народним депутатом України Луценко Іриною Степанівною, не проводилися", – йдеться в повідомленні міністерства.

Міндоходів підкреслює, що всі слідчі дії проводилися виключно в рамках чинного законодавства і не мають ніякого політичного підгрунтя.

Джерело: УНН

Читайте також: