fbpx
Політика

Парламентські фракції не мають офіційної позиції щодо завтрашнього голосування щодо Ю. Тимошенко

У парламенті немає офіційної позиції щодо завтрашнього голосування щодо Ю. Тимошенко – А.Яценюк

Парламентські фракції провладної більшості досі не дали своє бачення завтрашнього голосування за законопроекти щодо Юлії Тимошенко. Про це на брифінгу в кулуарах парламенту заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент УНН.

Він підкреслив, що місія Кокса – Кваснєвського не має підстав для того, щоб бути запрошеною завтра до парламенту, адже голосування за законопроекти щодо Ю. Тимошенко завтра можуть бути зірвані.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

"Досі немає офіційної позиції ВР щодо голосування з завтрашніх законопроектів. Це робиться для того, щоб зірвати голосування. "Батьківщина" заявила, що вона готова голосувати за законопроект про прокуратуру, якщо він відповідає вимогам Венеціанської комісії, ми готові працювати над виборчим законодавством і голосувати за нього. Ми готові до компромісів, які сприймаються європейською стороною в питанні звільнення Тимошенко", – резюмував нардеп.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Він каже, що "Батьківщина" своїм голосуванням у ВР щодня доводить, що робить все для підписання Угоди між Україною та ЄС.

Однак ПР наполегливо робить все, щоб зірвати підписання Угоди.

Джерело: УНН

Читайте також: