fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Бізнес-центр “Лотос”, що належить родині Ю.Луценка, був захоплений співробітниками податкової міліції

У Луценка заявляють про захоплення бізнес-центру, що належить його родині. "Батьківщина" вимагає припинити переслідування

Фракція "Батьківщина" вимагає припинити політичні переслідування сім’ї екс-глави МВС України, політика Юрія Луценка.

"Цей виступ є офіційним запитом "Батьківщини" до прем’єр-міністра, міністра доходів і зборів, до податкової адміністрації… чому податкова адміністрація почала переслідування родини Луценка? Ми вимагаємо припинити політичні переслідування в Україні", – сказав лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у парламенті в середу.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За його словами, податкова адміністрація без підстав почала переслідування родини Ю. Луценка.

Між тим, прес-секретар Ю. Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у Фейсбуці написала: "Захоплено приміщення бізнес – центру "Лотос", який належить родині Луценка. У приміщення зайшли співробітники податкової міліції (5 чоловіків у спортивних костюмах), у працівників компанії вилучені мобільні телефони. З приміщень вилучають сервера".

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За її інформацією, в приміщення не пускають адвоката.

Л. Сарган також пише, що тиждень тому одна з компаній, яка знаходиться в цьому приміщенні, успішно пройшла перевірку в Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв’язку та інформатизації, при цьому не було виявлено жодних порушень.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: