fbpx
Політика

«Батьківщина» проведе 7 листопада мітинг під ВРУ

 Партія «Батьківщина» закликала українських громадян приєднатися до мітингу, який проводитиметься в цей четвер, 7 листопада, під стінами Верховної Ради України. Відповідну інформацію розповсюдила прес-служба «Батьківщини».

Слід також нагадати, що в цей день у парламенті повинні розглядатися законопроекти, які можуть остаточно гарантувати підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

У повідомленні прес-служби йдеться, що в четвер повинна остаточно вирішитися доля України і позиція партії «Батьківщина» та її партнерів залишається незмінною – вони підтримують асоціацію з Євросоюзом і тому мають намір підтримати всі необхідні для цього закони.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«А ось для Януковича і його партії завтра відбудеться тест на європейськість», – підкреслили в «Батьківщині».

Опозиція пропонує громадянам допомогти регіоналам зробити вірний вибір і підтримати закон, який дозволить Юлії Тимошенко відправитися на лікування за кордон.

«Тому закликаємо всіх, кому не байдуже власне майбутнє, хто хоче жити у вільній демократичній країні, а не в дрімучому і принизливому «Митному союзі», зібратися під Верховною Радою і чітко продемонструвати, чого хоче справжній українець!», – йдеться в повідомленні партії.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Початок мітингу заплановано на 9:00. Нагадаємо, що Верховна Рада розташована за адресою: вулиця Грушевського, 5.

Читайте також: