У Грузії спалили російський прапор

Представники грузинського руху «Вільна зона» сьогодні вночі провели акцію в портовому місті Поті, в ході якої облили бензином російський прапор й спалили його.

Коментуючи скоєне, активісти «Вільної зони» пояснили, що вони знищили «символ країни, що окупувала двадцять відсотків території Грузії». Учасники акції підкреслили, що Абхазію і Південну Осетію вони як і раніше вважають грузинською територією, що знаходиться «під російською окупацією».

Грузинські ЗМІ стверджують, що спаленню піддався не один російський прапор – представники «Вільної зони» також зірвали і спалили прапори Російської Федерації, які були вивішені в центрі Поті поряд з іншими зарубіжними прапорами на честь музичного фестивалю «Фазісоба – 2013», що проходить в ці дні. Мер міста пізніше заявив, що він взагалі був проти вивішування іноземних прапорів і розпорядився їх прибрати.

Related Post

 

Рух «Вільна зона» славиться своїми різко негативними випадами проти Росії. Минулого місяця активісти цієї організації провели низку акцій проти участі Грузії в сочинській Олімпіаді -2014.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment