fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Грузії спалили російський прапор

Представники грузинського руху «Вільна зона» сьогодні вночі провели акцію в портовому місті Поті, в ході якої облили бензином російський прапор й спалили його.

Коментуючи скоєне, активісти «Вільної зони» пояснили, що вони знищили «символ країни, що окупувала двадцять відсотків території Грузії». Учасники акції підкреслили, що Абхазію і Південну Осетію вони як і раніше вважають грузинською територією, що знаходиться «під російською окупацією».

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Грузинські ЗМІ стверджують, що спаленню піддався не один російський прапор – представники «Вільної зони» також зірвали і спалили прапори Російської Федерації, які були вивішені в центрі Поті поряд з іншими зарубіжними прапорами на честь музичного фестивалю «Фазісоба – 2013», що проходить в ці дні. Мер міста пізніше заявив, що він взагалі був проти вивішування іноземних прапорів і розпорядився їх прибрати.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 

Рух «Вільна зона» славиться своїми різко негативними випадами проти Росії. Минулого місяця активісти цієї організації провели низку акцій проти участі Грузії в сочинській Олімпіаді -2014.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: