fbpx
Політика

Законопроект Лабунської вони не будуть змінювати – Кожем’якін

 Глава парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрій Кожем’якін на брифінгу 4 листопада заявив, що очолюваний ним комітет ніколи не братиме участь у зриві євроінтеграції України.

Як він нагадав, сьогодні комітетом розглядатимуться законопроекти, спрямовані на вирішення питання виборчого правосуддя і надання можливості для Юлії Тимошенко відправитися на лікування за кордон.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Так само, як зазначив Андрій Кожем’якін, місія Кокса-Кваснєвського раніше назвала найбільш компромісним законопроект депутата Лабунської. За його словами, всі члени комітету, що представляють опозицію, виступають за термінове прийняття цього законопроекту і тому не збираються вносити в нього які-небудь поправки.

«Будь-які розмови про зауваження, поправки, додатки  – це спроба завести цю проблему в далекий – далекий кут», – заявив Андрій Кожем’якін.

Читайте також: