fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Сімферопольські козаки спалили прапор Євросоюзу

Напередодні ввечері в центрі Сімферополя пройшов марш, організований представниками козацтва та проросійських організацій. Захід був приурочений до російського свята – Дня народної єдності.

Учасники ходи пронесли містом прапори РФ і транспаранти з написами «Народ Криму за митний союз з Росією». Пройшовши кілька кварталів по вулиці Сєрова, демонстранти попрямували до Радянської площі і провели мітинг біля закладного каменя пам’ятника імператриці Катерині Великій у Центральному парку культури та відпочинку на вулиці Леніна. Всього в акції взяли участь близько 700 осіб.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Під час виступу глави партії «Російський Блок» Геннадія Басова якісь молоді люди в масках, протестуючи проти євроінтеграції України, зробили спробу спалити прапор Європейського Союзу, а потім затоптали його ногами. «Ми хочемо, щоб білоруси, росіяни та українці були братами. Брати іноді бувають неправі, але вони завжди залишаються братами. Тому зараз, в цю складну хвилину, коли політики намагаються нас розділити і зробити з нас ворогів, нам необхідно об’єднатися», – заявив Геннадій Басов.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

"Російський марш" у Сімферополі 3 листопада 2013 року (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: