fbpx
Політика

Україна і ООН з охорони природи будуть активніше співпрацювати

Україна буде активніше співпрацювати з ООН з охорони природи

Відбулася зустріч надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Кенія, постійного представника України при Програмі ООН з навколишнього середовища та постійного представника України при програмі ООН з населених пунктів Володимира Бутяги з виконавчим секретарем Секретаріату Озона Марком Гонсалесом, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства екології та природних ресурсів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Під час зустрічі були обговорені питання співпраці у сфері охорони навколишнього середовища, зокрема у розширенні співробітництва між Україною та ЮНЕП у рамках реалізації положень Монреальського протоколу.

Крім того, Виконавчий секретар висловив слова подяки за конструктивну співпрацю делегації Міністерства екології та природних ресурсів України, яка брала участь у 25 зустрічі країн – членів Монреальського протоколу по речовинах, що руйнують озоновий шар (Бангкок, Таїланд, 21-25 жовтня п. р.).

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Результати зустрічі з М.Гонсалесом показали готовність Програми ООН з навколишнього середовища, зокрема Секретаріату Озона, активізувати діалог і поглибити взаємодії в справі відновлення і збереження природи.

Джерело: УНН

Читайте також: