fbpx
За кордоном

У Лондоні відкривається найбільший в світі туристичний ярмарок

У Лондоні в понеділок відкривається один з найбільших у світі туристичний ярмарок World Travel Market. Ярмарок працюватиме чотири дні в гігантському виставковому комплексі ExCel на сході британської столиці, в ній, за словами організаторів, візьмуть участь 48 тисяч осіб з 180 країн світу, пов’язані з туристичним бізнесом.

Цього разу на заході помітна і присутність Росії, Федеральне агентство з туризму РФ представить єдину російську експозицію за участю ряду регіонів, таких як Самарська, Ярославська, Калінінградська області, Краснодарський і Камчатський край, а також республіка Комі.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

"У нинішньому році Росія широко і цікаво присутня на лондонському ярмарку, – заявив експерт в сфері світового туризму Матт Менерс. – Це хороший знак, оскільки інтерес до Росії постійно збільшується, і все більша кількість людей прагнуть відвідати її, і не тільки великі мегаполіси – Москву і Санкт-Петербург, а й регіони найбільшої країни світу".

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

Керівник Федерального агентства з туризму Олександр Радьков, який прибув на виставку в британську столицю, розповів про перспективи розвитку російського туристичного бізнесу.

А завершиться Лондонський ярмарок самітом Всесвітньої туристичної організації, який цього року пройде на міністерському рівні. Однією з головних тем обговорення стануть питання взаємовідносин між туристичним бізнесом і авіакомпаніями.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: