fbpx
Спорт

Російського боксера Магомеда Абдусаламова лікарі ввели у стан штучної коми

Російського суперважкоатлета Магомеда Абдусаламова, який після недільного бою з кубинцем Майком Пересом був поміщений в госпіталь St. Luke’s – Roosevelt в Нью-Йорку, лікарі були змушені ввести в стан штучної коми. Нагадаємо, що в минулі вихідні Магомед Абдусаламов програв бій кубинцеві Майку Пересу. Ця поразка стала першою в кар’єрі російського супертяжа. Перемога кубинцеві була присуджена рішенням всіх трьох суддів.

Після бою в ЗМІ наводилися слова промоутера російського боксера Бориса Грінберга, що повідомив, що в ході поєдинку Магомед Абдусаламов зламав ліву руку. Пізніше з’явилася інформація про те, що у російського боксера медики виявили кров’яний тромб у мозку. У стан штучної коми боксер був введений для зменшення ризику виникнення ускладнень від утворення тромбу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У ЗМІ з посиланням на «РІА-Новини» наводяться слова віце-президента промоутерської компанії Sampson Boxing Натана Левковітца, що повідомив, що боксеру була проведена операція з вилучення згустку.

Нагадаємо, що раніше російський боксер Магомед Абдусаламов заявляв, що з повагою ставиться до братів Кличків і з задоволенням би прийняв пропозицію про поєдинок проти Віталія. Крім того, Магомед Абдусаламов говорив про те, що хотів би зустрітися на рингу з Адамеком, Бенксом і з Крісом Арреолою.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: sport.ua, eurosport.ru

Читайте також: