fbpx
Політика

Партія регіонів не готова підтримати законопроекти про лікування засуджених за кордоном

«Партія регіонів» на сьогоднішній день не готова підтримати ті законопроекти, які були винесені на розгляд Верховної Ради щодо надання можливості засудженим, в першу чергу Юлії Тимошенко, лікуватися за кордоном. Про це на погоджувальній раді заявив голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов. Нардеп вважає величезною помилкою те, що опозиціонери зняли свій законопроект про лікування засуджених і не погодилися розробити спільний документ щодо вирішення цього питання.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«По суті питання по Тимошенко: у нас було три проекти закону: Лабунської, уточнений проект закону – Міщенка, а третій – трьох опозиційних лідерів фракцій… Нам незрозуміло, чому ви знімаєте свій проект закону… Ми пропонували вам створити робочу групу з підготовки спільного проекту закону ще минулого тижня, але ви робили все, щоб цього не було», – підкреслив Олександр Єфремов.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У той же час він вважає безпідставними звинувачення опозиції в тому, що регіонали намагаються зірвати підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Олександр Єфремов закликав опонентів не розводити демагогію, а зайнятися справою, «постаратися почути один одного, в рамках двостороннього діалогу знайти вирішення питання».

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: