fbpx
Шоу-бізнес

Памела Андерсон взяла участь у Нью-Йоркському марафоні в благодійних цілях

Знаменита американська фотомодель і зірка телесеріалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон взяла участь у Нью-Йоркському марафоні і змогла зібрати 75 тисяч 864 долари для постраждалої в 2010 році від землетрусу Республіки Гаїті.

46-річна актриса взяла участь у забігу, під час якого її шанувальники перераховували свої пожертви до спеціального фонду, створеного для жителів острівної держави. Зібрані кошти будуть направлені на відновлення інфраструктури Гаїті.

У той же час, після марафону Памела Андерсон заявила, що трохи засмучена, оскільки очікувала, що грошей буде набагато більше. "Сподіваюся, що разом ми зможемо зібрати для Гаїті щонайменше 500 тисяч доларів", – написала голлівудська зірка на своїх сторінках у соціальних мережах.

Примітно, що актриса не тільки брала участь в легендарному марафоні, а й по-справжньому брала участь в забігу і чесно пройшла всю дистанцію в 42 км 195 м, що пролягає по п’яти районах Нью-Йорка.

"Я ретельно готувалася до марафону. Зараз можу заявити, що не була в такій прекрасній формі з часів зйомок у серіалі "Рятувальники Малібу". І чому я жодного разу не брала участь у марафоні раніше ? Як би там не було, я дуже рада, що це сталося саме зараз", – заявила фотомодель.

За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: