fbpx
Політика

Багато депутатів не читали законопроект А. Лабунської – О. Єфремов

Більшість депутатів не читали законопроект А. Лабунської щодо Ю. Тимошенко – О. Єфремов

Законопроект, поданий безпартійним народним депутатом Анжелікою Лабунською, передбачає можливість для ув’язненого, який 365 днів провів на лікарняному ліжку за ґратами, подати до суду і за цим рішенням виїхати за кордон. Про це на брифінгу після засідання погоджувальної ради сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Тоді виникає питання, що в Україні тисячі людей перебувають у місцях відбування покарання з невиліковними хворобами. Коли вони почнуть масово проситися за кордон, то це питання, яке ще потрібно законодавчо врегулювати", – зазначив нардеп.

Він розповів, що під час обговорення такої законодавчої зміни, деякі депутати планують внеси поправки до законопроекту А. Лабунської, які дозволять звертатися до суду з метою відбувати покарання за кордоном у разі ув’язнення і хвороби лише державним службовцям.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

"Тоді під цю норму підпадають і народні депутати. Не можемо ми поспішно приймати такий законопроект ", – підкреслив Єфремов.

Джерело: УНН

Читайте також: