fbpx
Футбол

Фабіо Капелло: Думаю, я близький до завершення своєї кар’єри

Поки російський футбольний союз намагається домовитися з Фабіо Капелло про продовження трудової угоди, італійський фахівець говорить про те, що близький до завершення своєї кар’єри. Таку новину сьогодні наводить ряд авторитетних видань, посилаючись на Corriere dello Sport.

Нагадаємо, що раніше в РФС говорили про намір продовжити угоду про роботу Фабіо Капелло з національною збірною Росії до 2018 року. Під керівництвом італійського фахівця російська збірна впевнено пройшла відбірковий турнір на чемпіонат світу-2014, забезпечивши собі право виступити у фінальній частині Мундіалю. Оцінюючи цей відбірковий турнір, Фабіо Капелло відзначив, що «кваліфікація на чемпіонат світу-2014 була дуже важкою, оскільки в нашій групі була Португалія».

Для збірної Росії, як вважає італійський фахівець, відбіркова кампанія «…була особливо важлива з тієї точки зору, що в 2018 році вона хоче добре виступити на чемпіонаті світу у себе вдома».

«Я люблю виклики, як тоді, коли я прийняв запрошення збірної Англії, або зараз, коли я став працювати з Росією, якої дванадцять років не було на чемпіонатах світу», – заявив Фабіо Капелло і додав: «Але думаю, я близький до завершення своєї кар’єри». При цьому, Капелло не сказав, коли саме він має намір завершити свою тренерську кар’єру.

За матеріалами: sovsport.ru

Читайте також: