fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова образилася на свого колишнього чоловіка

 Знаменита співачка Анна Седокова найняла юристів для того, щоб заборонити своєму колишньому чоловікові Максиму Чернявському піаритися за допомогою їхньої дочки.

Анна Седокова була буквально шокована тим, що її колишній чоловік Максим відправився в російське телешоу «Холостяк». Співачка розповіла: «Було боляче так, що мені здавалося, ніби вийняли серце і знищили». Однак тепер колишня учасниця групи ВІА Гра зібралася з силами і рішуче має намір заборонити своєму колишньому чоловікові використовувати ім’я їхньої спільної дочки заради піару. Анна Седокова сказала: «Тепер з’явилися юристи, які заборонять показ моєї дочки на телебаченні, в цій передачі, зокрема. Я не допущу, щоб використовували ім’я моєї дочки, тому що зараз у кожної новини йде ім’я Моніки. Я цього не дозволю».

До слова, також є інформація, що Максим Чернявський готує до випуску музичний альбом у стилі реп. Анна Седокова запевнила, що на презентацію прийде з великим букетом квітів.

Нагадуємо, що Анна Седокова подала на розлучення з Максимом Чернявським у лютому нинішнього року. Таке рішення було прийнято після того, як Анна дізналася, що в її відсутність Максим розважався з Сантою Дімопулос.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: