fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ): незрозуміла історія триває?

Кілька днів минуло з моменту заяви генерального директора київського «Арсеналу» Віктора Головка про те, що в клубі розпочато процедуру банкрутства і що столична команда більше не гратиме. Однак ясності в ситуації з київським «Арсеналом» так і немає, а матч у рамках 15-го туру УПЛ «Арсенал» – «Металург» (Запоріжжя) був перенесений. Тільки чи відбудеться цей матч, як і поєдинок 16-го туру « Арсенал» – «Дніпро»?

Можливо, якась ясність з «Арсеналом» з’явиться сьогодні або ж протягом цього тижня. «Це вирішальний тиждень – залишимося чи ні», – наводять сьогодні ЗМІ слова нападника столичної команди Максима Шацьких. А заплутали ситуацію ще більше дві заяви, які зробили вчора голкіпер київського клубу Віталій Рева і колишній президент «Арсеналу» Вадим Рабинович.

«Я думаю, що надія є. Можливо, що сьогодні у нас з’явиться президент. Або сьогодні ввечері, або завтра вранці», – заявив Віталій Рева і додав, що «це буде наш новий президент, а точніше наш новий – старий президент». Зрозуміло, що йшлося про Вадима Рабиновича, який пізніше прокоментував ситуацію, що склалася наступним чином: « Федерації велика подяка за бажання допомогти клубу, але ця комерційна структура закінчила своє існування. З «Арсеналом» ситуація закрита. Йому треба було допомагати, коли хворий ще дихав. Коли він помер, то зібралося багато воронів, кожен з яких хоче допомогти мерцеві».

«Якщо хтось хотів взяти «Арсенал», то повинен був вчора прийти і покласти на стіл п’ять мільйонів для початку розмови і 15-20 мільйонів на розвиток клубів. Таких не знайшлося. Якщо навіть знайдеться така людина, то вже пізно. Футбольного клубу «Арсенал» немає і на цьому крапка», – наводять ЗМІ слова Вадима Рабиновича.

Нагадаємо, що в даний момент, все ще існуючий київський «Арсенал» займає 14-е місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в своєму активі десять очок.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: